Friss topikok

  • A holló: hello! Én nagyon kezdő vagyok BB-ben és van egy 9000 Bold a tulajdonomban, de nem teljesen értek d... (2012.05.30. 10:59) Blackberry Bold (9000) és az OS5
  • GergoV: A hátizsák vs. oldaltáska témában: túlélős helyzetben biztosan jobb egy háti, mondjuk egy lövészár... (2010.09.22. 12:20) Ki gondolta volna
  • Enchantée: Hmmmmm. Az egyik nagy kedvenc. Reggel-délben-este. Bármikor! :)))) (2010.05.12. 20:51) Zene vacsorához
  • kardigán: benne kellett hagynod a typomat, mi?:) (2010.03.04. 23:23) In which the author becomes a cylon
  • KTamas: Szuper, koszi! (2010.02.23. 07:43) Hacking netpincér

WOULD YOU CARE FOR SOME TEA?

2009.01.04. 20:10 KTamas

Zenékről

Címkék: zene

A zenei izlésemről kétféle teória létezik, az egyik hogy változatos, a másik hogy nem létezik. Mostanában az utóbbi felé hajlok, például a létező legkommerszebb popzenéket hallgatom, amikben jellemzően több a Melodyne mint a valódi ének... együttesnevekkel most nem égetném magam :)

Zenei mindenevő lévén nagyjából bármit meghallgatok ami jó. (És hogy mi a jó, az more or less szubjektív.) Néha pedig azt, ami talán nem annyira.

Mindenesetre fogok majd szerintem irogatni CD-kről meg dalokról ide, a legkülönbözőbb műfajokban, amiknél viszont jópárból csak egy egy együttest hallgatok, pl.:

  • Trance: két szó: Infected Mushroom. Izraeli psytrance/electro páros, az első CD-ik inkább az előbbi, az utolsó kettő, amik amúgy az igazi nagy kedvencek, közelítenek az utóbbi felé, nagyon pörgős zene, ha bulizós lennék, tuti erre buliznék. Csak ahhoz tudnom kéne táncolni.
  • Metál: Nightwish. Igazából semmi mást nem találtam ami igazán tetszett volna, a 98%-uk ugyanis túl.. sötét számomra. A Nightwish viszont jó, sőt nekem bejön az új felállás is, bár kétségtelenül más, mint az eredeti, egyáltalán nem rossz. Ja meg pár Rammstein szám mint pl. az Ohne Dich.
  • Folk metál: Dalriada. Magyar csapat, népdalokat dolgoz fel, a legújabb CD-jük (Szelek) nagyon ott van a szeren.
  • Világzene: The Idan Raichel Project. Nagyon nyugis fusion, mindenféle műfaj keveréke.
  • Ska: Five Iron Frenzy és ORESKABAND, az előbbi egy sajnos már feloszlott keresztény pop-rock-ska együttes, az utóbbi japán jpop-ska keverék, ők eddig csak egy CD-t adtak ki, de jó kezdet.
  • Indie: MGMT meg a The Verve (na egyet találhatok milyen videót rakok ide. Igen hallgassátok meg ti is huszadszorra mert jó!).
Asszem hirtelen most ennyi. To be continued.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ktamas.blog.hu/api/trackback/id/tr211769299

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Izraeli zenék, part 0: Prelude (meg izé, zene) | KTamas' blog · http://blog.ktamas.com/2009/05/27/izraeli-zenek-part-0-prelude-meg-ize-zene/ 2009.07.04. 09:22:56

[...] az egész úgy kezdődött, hogy… anno belehallgattam a JP rádióba, meg rákaptam az Idan Raichelre meg a Mushroomra. Később Prezzey összerakott egy fantasztikus kis összeállítást pár dalból, aminek egyenes [...]
süti beállítások módosítása